
جدیدترین کتاب نیکولا سارکوزی با نام زمان طوفان ها در صدر جدول کتاب های پرفروش تابستان فرانسه قرار گرفت.
زمان طوفان ها نام کتاب جدید نیکولا سارکوزی، رئیس جمهور سابق فرانسه است که در تاریخ 24 ماه جولای منتشر شد و اکنون با فروش بیش از 215 هزار نسخه توانسته نویسندگان پرفروشی همچون ژوئل دیکر و گیوم موسو را کنار بزند و در صدر کتاب های پرفروش تابستان 2020 در فرانسه قرار گیرد.
انتشارات آبسرواتوار کتاب زمان طوفان ها را چندی پیش منتشر کرد و این کتاب اکنون در سومین هفته متوالی در صدر جدول بیست کتاب پرفروش فرانسه قرار گرفته است.
ناشر این کتاب اظهار داشت: در ابتدا 250 هزار نسخه از کتاب زمان طوفان ها منتشر شد و سپس با توجه به افزایش تقاضا، 20 هزار نسخه دیگر نیز مجددا به چاپ رسید.
کتاب 500 صفحه ای زمان طوفان ها که در دوران قرنطینه نوشته شده است، روایتگر دو سال ابتدایی دوره پنج ساله ریاست جمهوری سارکوزی است. او در این کتاب به مشکلات و تنهایی خود پس از طلاق از همسرش سیسیلیا و نیز ماجرای ازدواجش با کارلا برونی پرداخته است. همچنین دیدگاه های شخصی خود در مورد سیاستمدارانی همچون آنگلا مرکل، پرنس چارلز و ولادیمیر پوتین را نیز در این کتاب بیان کرده است.
سارکوزی در مورد کتاب زمان طوفان ها گفت: این کتاب را نه برای مورخان، بلکه برای مردم نوشته ام تا بدانند من که بوده ام و چه کارهایی انجام داده ام.
نیکولا سارکوزی تا به حال 8 کتاب منتشر کرده است که کتاب زندگینامه او با نام احساسات که در سال 2019 منتشر شد نیز مانند کتاب زمان طوفان ها مورد استقبال فراوان قرار گرفت و به مدت 11 هفته در راس کتاب های پرفروش فرانسه قرار گرفت. او در این کتاب بیش از خاطرات و زندگی شخصی به ورود خود به کاخ الیزه و آغاز دوره ریاست جمهوری اش پرداخته است.
