
نمایشگاه کتاب های نایاب بروکلین نیویورک امسال در تاریخ 11 الی 13 سپتامبر به دلیل همه گیری ویروس کرونا به صورت مجازی برگزار خواهد شد.
هر ساله در ماه سپتامبر نمایشگاه کتاب های نایاب بروکلین در مرکز نمایشگاهی بروکلین واقع در نیویورک برگزار می شود و رنگ و بوی تازه ای به منطقه می بخشد. اما امسال مسئولان برگزاری این نمایشگاه تصمیم گرفتند برای اولین بار این دوره از نمایشگاه را به صورت مجازی برگزار کنند.
ماروین گتمان، متخصص کتاب های نایاب و مسئول برگزاری این نمایشگاه عنوان کرد: این نمایشگاه کتاب های عتیقه و قدیمی که معمولا هر ساله 2500 مجموعه دار، کتابدار و جستجوگر را به خود جذب می کند، امسال از تاریخ 11 الی 13 سپتامبر روی پلتفرم دیجیتالی جدیدی که در واکنش به ویروس کرونا ساخته شده است، به صورت مجازی برگزار خواهد شد.
وی در ادامه گفت: پس از لغو رویدادهای کتاب متعدد در سال جاری، فورا مشغول آماده سازی طرحی برای استمرار این نمایشگاه که بیش از 40 سال است بدون وقفه برگزار می شود، کردیم. از این رو از یک طراح وبسایت درخواست کردیم تا تجربه رفتن به مکانی مملو از کتاب های نایاب و قدیمی را بازآفرینی کند.
گتمان در تابستان امسال سه نمایشگاه مجازی با مقیاس کوچک تر به طور آزمایشی برگزار کرده و این رویدادهای مجازی هر بار بینندگان بیشتری را به خود جذب کرده اند. همچنین با این کار هزینه ها به صورت چشمگیری کاهش یافته است. این موفقیت های به دست آمده گتمان را برگزاری موفقیت آمیز نمایشگاه کتاب های نایاب بروکلین امیدوار کرده است.
او در مورد تجربه خود بیان کرد: احساس می کنم تجارت مجازی پس از پایان کرونا نیز ادامه پیدا کند. با توجه به تجربه شخصی شاهد مزایا و فوایدی شدم که پیش از برگزاری این نمایشگاه های مجازی در ذهن نداشتم.
قیمت اقلام موجود در این دوره از نمایشگاه کتاب های نایاب بروکلین از 50 دلار تا 10 هزار دلار در نظر گرفته شده است. این اقلام شامل کتاب های عتیقه، پوسترها، عکس ها، دست نوشته ها، خطاطی های نفیس و طوموارهای تاریخی و نایاب 200 معامله گر می باشد. همچنین این رویداد 5 وبینار زنده در مورد موضوع های مختلف و مصاحبه با چهره های مطرح را نیز شامل می شود.
