
کتاب مصور پرنسس کوچولو نوشته تونی راس پس از گذشت حدود دو دهه از چاپ با افزایش فروش 2000 درصدی مواجه شد.
والدین برای ترغیب فرزندان خود به شستن دست ها در روزهای شیوع کرونا، از کتاب پرنسس کوچولو کمک می گیرند. نمی خواهم دستهایم را بشویم یکی از کتاب های مصور این مجموعه است که در یک ماه گذشته پیش از 2000 درصد افزایش فروش داشته است.
پرنسس کوچولو اولین بار در سال2001 به چاپ رسید. این کتاب در مورد یک پرنسس کوچک است که از او می خواهند برای پاک کردن میکروب ها و کثیفی ها، دست های خود را پس از بازی کردن، عطسه کردن، بیرون رفتن و ... بشوید. اندرسن پرس، ناشر این مجموعه اظهار کرد که به علت تقاضای بالا از ماه فوریه تا مارس مجبور به چاپ مجدد این کتاب شده اند.
تونی راس اظهار کرد:برای نوشتن کتاب پرنسس کوچولو از فرزندان خود الهام گرفته ام. مجبور کردن آن ها به شستن دست ها واقعا کار دشواری بود. هنگام نوشتن این کتاب به این موضوع فکر می کردم که می خواهم فرزندان خود را زنده نگه دارم و نمی خواهم آن ها به خاطر تعدادی میکروب از بین بروند. راس که اکنون در قرنطینه به سر می برد، افزایش فروش کتاب خود را بسیار غیر منتظره و خوشایند دانست.
پاول بلک، یکی از اعضای انتشارات اندرسن اظهار داشت: اکنون همه افراد برای نجات خود تلاش می کنند. در حال حاضر والدین بیش از هر زمانی با فرزندان خود در خانه هستند و کتاب ها به آن ها کمک می کنند تا گفتگوی صادقانه تری با کودکان داشته باشند. از مهم ترین توصیه ها در این دوران، تشویق کودکان به شستن دست ها است تا از شیوع این ویروس جلوگیری شود. پرنسس کوچولو شخصیت محبوبی در بین کودکان است و آن ها به حرف های او توجه می کنند.
