این دستگاه ها توسط یک شرکت فرانسوی ساخته شده اند و داستان های سه تا پنج دقیقه ای در اختیار مسافران قرار می دهند.
در این دستگاه ها با لمس یک دکمه می توانید داستان های کوتاه را به صورت رایگان دریافت کنید و برای اولین بار در شهر لندن راه اندازی شده اند. البته این دستگاه ها در هنگ کنگ، فرانسه و ایالات متحده نیز وجود دارند. فرانسیس فورد کاپولا به قدری طرفدار این دستگاه بود که در این شرکت سرمایه گذاری کرد و نمونه ای از این دستگاه را در کافه خود در سانفرانسیسکو نصب کرد. داستان های موجود در این دستگاه ها تمام ژانرها از کودکانه تا جنایی و معمایی را پوشش می دهند.
این ایده خیلی جدید نیست، در سال 1973 آلن لین، بنیانگذار انتشارات پنگوئن دستگاه مشابهی که با سکه کار می کرد را در یکی از خیابان های لندن نصب کرد و آن را پنگوئن کیوبیتر نامید.
گروه کنری وورف که این سه دستگاه را در بریتانیا راه اندازی کرد گفت: طی تحقیقی متوجه شدیم که مردم زمان کافی برای به اتمام رساندن کتاب ها را ندارند و همین موضوع ما را به راه اندازی و نصب این دستگاه ها ترغیب کرد. این تحقیق روی دو هزار نفر از بزرگسالان بریتانیا انجام شد و نتیجه آن این بود که سی و شش درصد افراد به دلیل کمبود وقت در سال گذشته حداقل یک کتاب را نیمه کاره رها کرده اند و سی درصد از این افراد در طول شش ماه یک کتاب را رها نکرده اند.